Google pregateste lansarea celei de-a doua generatii a tabletei Nexus 7 in iulie, un dispozitiv pe care il va crea tot in parteneriat cu taiwanezii de la AsusTek, dupa ce prima versiune a tabletei s-a bucurat de un succes neasteptat.
Gigantul american isi propune sa vanda circa 8 milioane de unitati ale viitoarei tablete in a doua parte a anului, transmite Reuters.

Cunoscuta pentru performantele ridicate la un pret accesibil, Nexus 7 s-a impus rapid in topul vanzarilor dispozitivelor mobile de 7 inch, rivalizand cu tabletele iPad mini de la Apple si cu modelele de dimeniuni reduse ale Samsung, cat si cu tableta Amazon Kindle Fire, tot de 7 inch.

Pretul viitoarei tablete inca nu este cunoscut, dar cel mai probabil Google nu il va modifica fata de cel al actualei versiuni, care porneste de la 200 de dolari.

Surse din piata spun ca americanii ar putea stabili un pret si de 150 de dolari, ceea ce ar face produsul mult mai competitiv in lupta cu rivalii de pe acelasi segment. Spre comparatie, cea mai ieftina versiune a tabletei iPad mini porneste in prezent de la 300 de dolari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri