Grupul elen Lykos va deschide miercuri, pe 10 aprilie, la Bucuresti o fabrica de carduri cu chip sub marca Austria Card, in care a investit peste 25 de milioane de euro.
Fabrica va fi situata in sectorul 1 din Capitala si este certificata MasterCard si Visa, fiind prima unitate de acest tip deschisa in Romania.

Furnizorul de carduri Austria Card a fost preluat in totalitate de catre grecii de la Lykos in 2011.

In Romania, compania este prezenta prin Inform Lykos Bucuresti.

Inform Lykos SA, membra a Grupului Lykos din 2001, livreaza produse, servicii si solutii integrate adaptate bancilor, societatilor de asigurare, companiilor de telecomunicatii sau utililtati, institutiilor statului, loteriilor, retailerilor si celorlalte sectoare ale economiei. Societatea isi desfasoara activitatea in cladirea proprie din Bucuresti, insumand 15.000 mp de spatii de productie si birouri, si are peste 230 de angajati.

Inform Lykos SA este lider de piata in domeniul tipariturilor personalizate si securizate si a altor produse tiparite precum formulare de afaceri, role de hartie, carduri personalizate din plastic si carton. Compania este prezenta si in piata de externalizare a proceselor in afaceri (Business Process Outsourcing), oferind servicii de productie si distributie a facturilor, extraselor de cont si a altor documente in format fizic si electronic.

Austria Card produce peste 75 milioane de carduri pe an, avand circa 350 de angajati.

wall-street.ro va reveni cu detalii despre noua fabrica de chipuri din Romania in cursul saptamanii viitoare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri