Cosmote Romania, al treilea operator de telefonie mobila de pe piata locala, a lansat Mireo Navigation, o aplicatie de tip ghid de calatorie pentru utilizatorii de telefoane Android. Aplicatia este disponibila pentru Romania si alte tari din Europa, cu exceptia Rusiei.

Hartile sunt gratuite si se stocheaza in telefon, astfel incat clientii pot naviga intotdeauna, inclusiv in roaming, fara costuri aditionale de date.

Clientii Cosmote care au ori activeaza o extraoptiune Connect Mobile (la abonament sau preplatita) au, pana pe 30 aprilie 2013, posibilitatea de a activa gratuit o aplicatie mobila pe luna, prin alegerea intre Mireo Navigation sau RadarMe. Daca in prima luna un client alege sa activeze gratuit Mireo Navigation si sa plateasca pentru RadarMe, in urmatoarea luna el poate inversa, activand gratuit RadarMe si platind pentru Mireo Navigation.

RadarMe a fost lansata la finalul lui 2012 si este o aplicatie freemium bazata pe localizare radar si pe harta, ce ofera servicii de chat, creare de grupuri si alte optiuni care permit interactiunea cu prietenii si cu ceilalti utilizatori ai aplicatiei.

Noua aplicatie „Mireo Navigation powered by Cosmote” este disponibila in Google Play si este compatibila cu smartphone-urile care utilizeaza Android 2.2 sau o versiune mai recenta si care dispun de functia GPS. Daca nu este aleasa optiunea de utilizare gratuita, pentru a utiliza de serviciul de navigare, clientii pot activa „optiunea Mireo Navigation” pentru o taxa lunara de 1,49 de euro (TVA inclus).

Cosmote Romania este al treilea operator de telefonie mobila de pe piata locala, cu 6,3 milioane de clienti la finalul anului trecut.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Vascar deschide un nou magazin la Iasi
Setari Cookie-uri