Orange Romania, cel mai mare operator telecom de pe piata locala, a lansat o oferta prin care clientii care cumpara din magazinul online al companiei un telefon sau o tableta si opteaza pentru un abonament nou sau isi prelungesc contractul pe 24 de luni primesc reduceri si cupoane cadou, de pana la 200 euro.

Noua oferta lansata de operator face parte din strategia companiei de a-si creste vanzarile pe online.

Practic, orice comanda facuta in magazinul online intre 16 aprilie – 15 mai ii aduce cumparatorului o reducere de 5 euro din valoarea totala a comenzii, cu care se poate acoperi costul transportului sau scadea pretul produsului achizitionat.
Dupa livrarea comenzii initiale, clientul va primi prin e-mail un cod de voucher personalizat, in valoare de 6 euro, pe care il poate trimite cunoscutilor, astfel incat si acestia sa beneficieze la randul lor de reduceri.

Cei care trimit oferta si prietenilor, si ii conving sa o foloseasca, pot castiga vouchere cadou.

Astfel, la trei utilizari ale codului, clientul va primi cadou un voucher de 40 euro, la 6 prieteni convinsi va primi un alt cupon cadou de 80 de euro, iar la 15 valoarea cadoului creste la 200 de euro.

Voucherele cadou pot fi folosite pentru achizitionarea de produse, sub forma de telefon, tableta, laptop sau accesorii, din magazinul online. Pentru fiecare folosire a voucherului, clientii primesc cate 10 puncte Thank You, pe care le pot folosi conform programului Orange Thank You.

Sursa foto: http://www.orange.ro/oferta-de-paste/

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Telekom Romania ar putea fi vandut catre Orange