Clickshop.ro, magazinul online al Romtelecom, unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii de pe piata locala, ofera intre 19-21 aprilie reduceri de pana la 50% pentru toate produsele, cu ocazia implinirii a doi ani de la lansarea platformei.
Singurele produse care nu vor fi la reducere sunt accesoriile. De asemenea, cele mai mari reduceri vor fi pentru electronice, electrocasnice si IT.

De exemplu, Samsung UE42F5000 va avea un pret mai mic cu 20%, sistemul audio Magnat Interior 5001 - cu 50%, iar Tableta Acer Iconia B1 va costa cu 40% mai putin. Reducerile sunt in limita stocului disponibil.

“Cele mai bine vandute produse de pe clickshop.ro sunt, de regula, televizoarele, tabletele, aparatele de facut cafea, electrocasnicele mici si smartphone-urile. Suntem convinsi ca oferta aniversara, cu reduceri similare celor din timpul BlackFriday, va atrage cumparatori pentru toate categoriile, mai ales ca nu oferim doar preturi atractive, ci, ca de obicei, garantam si calitatea produselor”, a declarat Olaf Lausen, director pentru dezvoltarea afacerii in cadrul Romtelecom.

Pentru comenzile mai mari de 200 de lei, transportul este gratuit.

Clientii pot cumpara si prin aplicatia de iPad sau de pe mobil prin m.clickshop.ro. Reducerile sunt disponibile pentru utilizatorii consumer, dar si pentru cei de business, intr-o categorie dedicata: www.clickshop.ro/business.

Clickshop.ro este primul mall online detinut de un operator telecom, site-ul avand in portofoliu 15.000 de produse din 12 categorii, printre care electronice si produse IT, echipamente pentru casa si gradina, articole sportive, de lifestyle.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »



Setari Cookie-uri