Singurele produse care nu vor fi la reducere sunt accesoriile. De asemenea, cele mai mari reduceri vor fi pentru electronice, electrocasnice si IT.

De exemplu, Samsung UE42F5000 va avea un pret mai mic cu 20%, sistemul audio Magnat Interior 5001 - cu 50%, iar Tableta Acer Iconia B1 va costa cu 40% mai putin. Reducerile sunt in limita stocului disponibil.

“Cele mai bine vandute produse de pe clickshop.ro sunt, de regula, televizoarele, tabletele, aparatele de facut cafea, electrocasnicele mici si smartphone-urile. Suntem convinsi ca oferta aniversara, cu reduceri similare celor din timpul BlackFriday, va atrage cumparatori pentru toate categoriile, mai ales ca nu oferim doar preturi atractive, ci, ca de obicei, garantam si calitatea produselor”, a declarat Olaf Lausen, director pentru dezvoltarea afacerii in cadrul Romtelecom.

Pentru comenzile mai mari de 200 de lei, transportul este gratuit.

Clientii pot cumpara si prin aplicatia de iPad sau de pe mobil prin m.clickshop.ro. Reducerile sunt disponibile pentru utilizatorii consumer, dar si pentru cei de business, intr-o categorie dedicata: www.clickshop.ro/business.

Clickshop.ro este primul mall online detinut de un operator telecom, site-ul avand in portofoliu 15.000 de produse din 12 categorii, printre care electronice si produse IT, echipamente pentru casa si gradina, articole sportive, de lifestyle.