Anul trecut nu a fost unul deosebit in ansamblu, din punct de vedere economic, iar in 2013 nivelul de provocare va fi unul, de asemenea, ridicat. Companiile romanesti vor pune accent pe eficientizare si reducerea costurilor. Compania telecom identifica mai multe piloane de crestere – zona de servicii date premium, zona de servicii outsourcing si zona de tehnologie informatica.
„Desi 2012 a fost un an greu, divizia business a Romtelecom a crescut pe anumite segmente cheie si, per ansamblu, si-a pastrat pozitia dominanta in piata”, a spus Mihai Tudor, director executiv comercial, segment business, Romtelecom.

Cel mai de succes pachet al companiei a fost IT manager, din care Romtelecom a vandut peste 7.000 de pachete la nivelul anului trecut. Pe segmentul de servicii administrate, compania are peste 22.000 de statii de lucru la nivelul intregii tari.

„In curand vom anunta un nou serviciu business, virtual desktop infrastructure, care va face legatura intre desktop-uri si orice alte device-uri mobile. Este un serviciu ce are la baza cloud computing-ul. De asemenea, in 2013 sinergiile intre Romtelecom si Cosmote vor creste”, mai spune managerul Romtelecom.

Totodata, compania a lansat recent serviciul Direct business SMS care permite realizarea de campanii de marketing personalizate pentru clientii oricarei afaceri.

„Mediul de business din Romania trebuie sprijinit cu cat mai multe oferte personalizate. Nivelul de provocare este foarte ridicat si companiile pun accent pe eficientizarea proceselor”, incheie Tudor.

Afirmatiile au fost facute cu ocazia prezentarii celui mai nou proiect, o platforma dedicata clientilor business ce nu au inca prezenta online.

Principalii concurenti ai Romtelecom sunt RCS&RDS, UPC, precum si Orange si Vodafone.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri