AvocatNet.ro si-a consolidat in aceasta saptamana pozitia de lider in randul cotidianelor online de informatie juridica din Romania.
Comunitatea stransa in jurul sau numara peste 20 de mii de membri inregistrati, in majoritatea lor avocati, consilieri juridici, contabili, economisti si tineri manageri. In prezent, peste 120 de mii de utilizatori unici acceseaza lunar paginile websiteului, conform serviciului independent de monitorizare Trafic.ro.

Avocatnet.ro s-a remarcat, de-a lungul timpului, prin servicii informationale de succes precum: alerte cu informatie personalizata, newslettere zilnice, analize legislative, articole practice, stiri juridice informatii conexe dedicate profesionistilor din mediul de afaceri din Romania.

Acum culegem roadele strategiei de mai sus si ne bucuram ca avem langa noi prieteni care ne ajuta, in momentele imortante, sa crestem valoarea Avocatnet.ro prin parteneriatele incheiate cu ei.Noutatile ultimelor saptamani aduc publicului Avocatnet.ro materiale multimedia, un set de editoriale zilnice, colaborari cu cele mai importante publicatii de specialitate din Romania, precum si o editie speciala de weekend.

Alin Popescu, Senior Editor AvocatNet si titularul unui cabinet de avocatura specializat in consultanta juridica pe domeniul IT&C-ului, a explicat astfel succesul portalului: "pentru ca nu pot raspunde decat sincer la aceasta intrebare, voi recunoaste ca ne-au ajutat, in primul rand, Guvernul si Parlamentul Romaniei. Nu cu bani. Cu altceva mult mai util. Au reusit sa emita mai bine de 20 de mii de legi in ultimii ani, iar cetatenii Romaniei inca mai incearca sa inteleaga ceva din toata aceasta increngatura legislativa. Aici am intervenit noi si am sortat din noianul de legi zilnice acele exemple care le sunt utile membrilor comunitatii Avocatnet.ro. Am investit deci intr-un serviciu de infomare constant si de calitate si in continutul pe care il prezentam utilizatorilor."
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri