Comunitatea stransa in jurul sau numara peste 20 de mii de membri inregistrati, in majoritatea lor avocati, consilieri juridici, contabili, economisti si tineri manageri. In prezent, peste 120 de mii de utilizatori unici acceseaza lunar paginile websiteului, conform serviciului independent de monitorizare Trafic.ro.

Avocatnet.ro s-a remarcat, de-a lungul timpului, prin servicii informationale de succes precum: alerte cu informatie personalizata, newslettere zilnice, analize legislative, articole practice, stiri juridice informatii conexe dedicate profesionistilor din mediul de afaceri din Romania.

Acum culegem roadele strategiei de mai sus si ne bucuram ca avem langa noi prieteni care ne ajuta, in momentele imortante, sa crestem valoarea Avocatnet.ro prin parteneriatele incheiate cu ei.Noutatile ultimelor saptamani aduc publicului Avocatnet.ro materiale multimedia, un set de editoriale zilnice, colaborari cu cele mai importante publicatii de specialitate din Romania, precum si o editie speciala de weekend.

Alin Popescu, Senior Editor AvocatNet si titularul unui cabinet de avocatura specializat in consultanta juridica pe domeniul IT&C-ului, a explicat astfel succesul portalului: "pentru ca nu pot raspunde decat sincer la aceasta intrebare, voi recunoaste ca ne-au ajutat, in primul rand, Guvernul si Parlamentul Romaniei. Nu cu bani. Cu altceva mult mai util. Au reusit sa emita mai bine de 20 de mii de legi in ultimii ani, iar cetatenii Romaniei inca mai incearca sa inteleaga ceva din toata aceasta increngatura legislativa. Aici am intervenit noi si am sortat din noianul de legi zilnice acele exemple care le sunt utile membrilor comunitatii Avocatnet.ro. Am investit deci intr-un serviciu de infomare constant si de calitate si in continutul pe care il prezentam utilizatorilor."