Cofondatorul Microsoft Bill Gates si directorul general al companiei, Steve Ballmer, s-au alaturat grupului de lobby FWD.us infiintat de fondatorul Facebook Mark Zuckerberg pentru a influenta probleme politice privind imigrarea, educatia si munca, scrie Mediafax.

Odata cu Gates si Ballmer s-a alaturat grupului de lobby si Sean Parker, creatorul Napster, figura influenta in Silicon Valley care ocupa in prezent pozitia de presedinte fondator al Facebook.

Proiectul FWD.us a fost lansat recent de Zuckerberg, nemultumit de dificultatile intampinate in "importul" de profesionisti in SUA si in atragerea antreprenorilor straini catre mediul de afaceri american.

Grupul a adunat deja nume mari din Silicon Valley, precum Eric Schmidt de la Google, cofondatorul LinkedIn- Reid Hoffman, sau directorul general al Yahoo!, Marissa Mayer.

FWD.us sustine proiectul privind reforma legislatiei pentru imigranti si va activa in principal pe probleme de educatie, in incercarea de a creste numarul de absolventi de studii superioare in domenii din sectorul stiintei si tehnologiei.

Sursa foto: http://www.fwd.us/

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Elon Musk, nemultumit de faptul ca Bill Gates si-a cumparat Porsche si nu Tesla
Setari Cookie-uri