Orange, cel mai mare operator telecom de pe piata locala, a lansat Fluture 8, un abonament prin care copiii primesc mesaje scrise nelimitat in retea, 500 minute in retea si 30 minute nationale, 30 mesaje multimedia si 30 MB trafic pentru internet, zece povesti si9 trafic nelimitat in cadrul aplicatiei pentru mobil „Povesti”.
De asemenea, acestia au acces nelimitat in Portalul Orange pe mobil si pe Yahoo! Messenger.

In cazul in care folosesc toate minutele, mesajele sau traficul inclus, clientii au posibilitatea de a reincarca abonamentul si de a vorbi la un tarif de 0,10 euro/minut pentru apeluri nationale sau in retea sau de a activa una dintre optiunile disponibile clientilor PrePay.

De asemenea, cu noul abonament din oferta Junior, clientii pot cumpara cu 19 euro (cu TVA inclus) telefonul Alcatel One Touch 918 Hello Kitty cu sistem Android 2.3. Pretul este valabil pentru abonamentul Fluture 8, la activarea unui contract sau la prelungirea unui contract existent pe 24 de luni.

Aplicatia Povesti a fost realizata de Junior.clopotel.ro in colaborare cu Orange si poate fi descarcata din Google Play, iar in curand va fi disponibila si in App Store. Prin aceasta aplicatie, copiii pot asculta povesti precum: „Sarea in bucate”, „Punguta cu doi bani”, „Pupaza din tei”, „Printesa bob de mazare”, „Fata babei si fata mosului”, „Ursul pacalit de vulpe”, „Scufita rosie”, „Cenusareasa”, „Alice in Tara Minunilor” si „Alba ca Zapada”. Pe masura ce asculta povestile, copiii pot interactiona cu personajele si pot colora scenele din poveste.

Sursa foto: http://junior.clopotel.ro/aplicatie-povesti

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri