Netopia mobilPay, unul dintre cei mai importanti procesatori de plati online prin card si cu telefonul mobil, va procesa platile online in rate efectuate prin CardAvantaj, in urma unui parteneriat incheiat cu Credit Europe Bank.
In urma acestui acord, partenerii mobilPay vor putea oferi clientilor si sistemul de cumparaturi in rate prin CardAvantaj. Pe de alta parte, magazinele online partenere CardAvantaj vor putea opta pentru solutiade procesare mobilPay.

“Solutia de plata in rate pe care o lansam impreuna cu Credit Europe Bank se bucura de o cerere mare in piata. De aceea, am ales sa venim cu aceasta alternativa de plata prin CardAvantaj, care va impulsiona vanzarile partenerilor nostri”, a declarat Antonio Eram, CEO al Netopia mobilPay.

Eram mizeaza ca pana la finalul anului in jur de 50 de comercianti se vor inregistra in platforma mobilPay pentru a procesa plati online in rate prin CardAvantaj.

“Adoptarea sistemului online de plata in rate de catre comercianti are un efect pozitiv asupra profitabilitatii si diminueaza efectul sezonalitatii asupra vanzarilor, activitatea de promovare asociata fiind, de asemenea, una sustinuta”, a spus Engin Alaybayoglu, directorul segmentului de retail al Credit Europe Bank.

CardAvantaj este un card de credit in lei care posibilitatea de a efectua cumparaturi cu plata in rate. Cardul poate fi folosit in Romania, dar si in strainatate.

Netopia mobilPay este unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata locala in ceea ce priveste microplatile cu telefonul mobil si unul dintre cei mai importanti procesatori de plati online prin card.

Credit Europe Bank Romania este parte a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV si activeaza pe piata locala din 1993. Banca are in jur de 500.000 de clienti (persoane fizice, IMM-uri si corporatii), pentru care ofera servicii prin intermediul unei retele alcatuite din 70 de sucursale, agentii si puncte de lucru, precum si prin canale alternative de distributie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet si Phone Banking.






Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri