Incepand de astazi, clientii Vodafone pot achizitiona noul BlackBerry Q10 din reteaua magazinelor Vodafone, prin forta de Vanzari Directe, precum si online.
BlackBerry Q10, primul smartphone cu sistem de operare BlackBerry 10 si tastatura QWERTY, va putea fi achizitionat de catre clientii companii ai Vodafone Romania la un pret incepand cu 49 euro, TVA inclus, impreuna cu abonamentul Red Plus, iar de catre clientii persoane fizice, la un pret incepand cu 99 euro, TVA inclus, impreuna cu abonamentul RED 65.

BlackBerry Q10 foloseste sistemul de operare BlackBerry 10, care aduce clientilor o interfata de utilizare noua. Terminalul dispune de BlackBerry Hub, cu ajutorul caruia, indiferent de aplicatia care este activa pe ecran, utilizatorul poate vizualiza, cu un simplu gest, toate mesajele, email-urile sau conversatiile. BlackBerry Q10 vine cu o noua versiune a sistemului de mesagerie BlackBerry Messenger, care include acum mai multe facilitati video, precum si functia ScreenShare, care permite distribuirea instanta a fotografiilor, paginilor accesate sau documentelor catre alti utilizatori.

In plus, terminalul dispune de o aplicatie speciala, BlackBerry Remember, utila mai ales clientilor business. Cu BlackBerry Remember, utilizatorii pot sa isi grupeze pozele relevante, listele, mesajele sau link-urile intr-un singur folder, pentru finalizarea rapida a oricarui proiect, iar apoi sa isi sincronizeze actiunile cu calendarul din Outlook.

BlackBerry Q10 dispune de o memorie interna de 16 GB, alaturi de un procesor Dual Core cu o viteza de 1,5 GHz si 2 GB RAM. Noul terminal continua traditia BlackBerry, prin incorporarea unei tastaturi QWERTY ergonomice si un design robust. Experienta de utilizare este mult imbogatita prin folosirea unui ecran tactil OLED de 3.1 inch, cu o rezolutie de 720 x720 pixeli, si o densitate de 330 dpi. BlackBerry Q10 este dotat cu o camera foto de 8 MP.

Noul BlackBerry Q10 este cel mai recent smartphone adaugat in portofoliul Vodafone de terminale compatibile 4G. Cu serviciile 4G, utilizatorii Vodafone se pot bucura de o experienta superioara de comunicare, beneficiind de cele mai ridicate viteze, de pana la 100 Mbps si de cea mai extinsa acoperire a retelei 4G. In prezent, reteaua 4G Vodafone acopera 10 orase mari ale tarii: Arad - 90,3 %, Bacau - 98,5 %, Brasov - 98,5%, Cluj - 97,7%, Constanta - 58,2 %, Craiova - 99,9 %, Iasi - 95,6 %, Galati - 83,1 %, Timisoara – 98,8 % si Bucuresti, 27%.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri