Cine are “stomac bun si bani multi”, ar trebui sa investeasca in online, a declarat Ion Sturza, presedinte al fondului de investitii Fribourg Capital, care detine Elefant.ro, cea mai mare librarie online de pe piata locala, in cadrul conferintei M&A Outlook 2013, organizata de wall-street.ro in parteneriat cu Ernst&Young, Erste Asset Management, Raiffeisen Investment si casa de avocatura Peli Filip.


"Esenta businessului este sa facem bani, nu emotii. Eu cred in antreprenori, dar se nasc odata la o suta de ani si apare unu la un miliard de oameni. Si acela se numeste Steve Jobs. Restul sunt meseriasi. Epoca de aur, care pentru mine s-a terminat in 2007, nu se va repeta niciodata. Eu am vandut banci cu multiplicator de EBITDA de 4,5 si acum nu se vinde cu 1, am vandut active industriale cu 13,5 EBITDA, acum nu se vinde cu 2. Acum traim intr-o perioada de competitie acerba care va dura minimum inca zece ani de zile. Daca aveti stomac bun si bani foarte multi, investiti in online asa cum fac eu", a explicat Ion Sturza.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri