Optiunea este disponibila cu pretul de 1 euro/ zi (TVA inclus) si va fi lansata sub aceeasi denumire in sapte tari europene in care grupul Orange este prezent.

Cu plata unei taxe pe zi, acestia beneficiaza de aceleasi conditii tarifare ca in retea atunci cand apeleaza din roaming.

Optiunea Go Europe poate fi activata de orice abonat Orange inainte sau in timpul calatoriei prin apel la serviciul clienti, contul online Orange sau Self-Care, precum si la Orange shop inainte de a pleca.

Optiunea se taxeaza atunci cand se inregistreaza consum in roaming, iar tarifarea de roaming din ziua respectiva se va face conform optiunii: 0,15 euro/minut pentru apelurile efectuate, 0,08 euro/minut pentru apelurile primite, 0,062 euro/SMS si 0,28 euro/MB.

Pentru a beneficia de tarife mai mici pentru internet, clientii pot activa una din optiunile Travel Data cu trafic de internet inclus.

Odata activata, optiunea Go Europe se mentine activa fara costuri suplimentare, pentru ca la urmatoarea calatorie in tarile Uniunii Europene clientii sa poata beneficia de aceleasi tarife, pentru taxa de 1 euro/ zi.