Totalsoft, unul dintre cei mai mari producatori de software din Romania, a implementat la Vodafone, al doilea operator de telecomunicatii de pe piata locala, solutia de resurse umane Charisma HCM, o solutie care este folosita si in companii precum Orange, Cosmote sau UPC.

Sistemul gestioneaza in jur de 10.000 de angajati din industria comunicatiilor electronice, acoperind activitati de calcul salarial, administrare de personal, pontaj, training sau raportari obligatorii catre autoritatile statului.

Charisma HCM gestioneaza salariile a peste 10% din forta de munca activa a Romaniei si este utilizata de 600 de organizatii din domenii de activitate precum financiar-bancar, servicii, distributie, retail, medical-farmaceutic, productie, constructii, proiectare, utilitati si institutii publice.

Totalsoft este cel mai mare producator de software de business din Romania, cu afaceri de circa 25,5 milioane de euro anul trecut, cifra asemanatoare cu cea din 2011. Compania are in jur de 1500 de clienti in sectorul privat si public in 25 de tari, printre care SUA, Germania, Austria, Marea Britanie, Brazilia, Polonia, Spania, Italia, Franta sau Arabia Saudita. Clientii provin din noua verticale, insa compania se concentreaza in special pe domeniile retail si distributie, constructii, servicii financiare si medical.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa, in 1991.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Scad tarifele pe care operatorii mobili le percep intre ei