Visual Fan, compania brasoveana care detine brandul Allview, unul dintre cei mai importanti jucatori autohtoni de pe piata de echipamente mobile din Romania, a lansat P5 Qmax, smartphone-ul cu cel mai mare ecran din gama proprie.
Noul dispozitiv are un display tip MVA de 5,3 inch cu o rezolutie de 960x540px (240 dpi), un procesor cu patru nuclee si o camera foto/video de 8MP.

P5 Qmax are integrat un procesor quad core tactat la 1,2 GHz, o memorie RAM de 1 GB cu sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Noul device al brasovenilor de la Allview dispune de o baterie de 3.000 mAh care ofera o autonomie de 480 de minute in convorbire si de 400 de ore in stand by.



Smartphone-ul are preinstalate aplicatii utile precum Office Suite Viewer pentru vizualizarea documentelor de tip word, ppt, xls, Gameloft Live de unde se poate descarca gratuit mult indragitul joc Asphalt 6 Adrenaline si este securizat prin Bitdefender Premium, versiune valabila 90 de zile.

P5 Qmax poate fi achizitionat din retelele de magazine partenere la pretul recomandat de 1.199 lei incepand cu a doua jumatate a lunii iunie.

Reprezentantii companiei se asteapta sa vanda circa 5.000 de unitati in acest an.

Vor 7% din piata

Conform datelor Allview, piata de smartphone-uri se va ridica in acest an la un volum de 1,3 milioane de unitati, unde compania estimeaza o cota de 7% din vanzarile totale de dispozitive mobile.

Pe segmentul tabletelor, compania estimeaza o cota de 25% dintr-o piata estimata la 400.000 de unitati in acest an.

Conform raportarilor din Ministerul de Finante, la nivelul anului 2011 compania Visual Fan a raportat venituri de 9 milioane de lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri