Orange Romania, cel mai mare operator telecom de pe piata locala, lanseaza miercuri serviciul sau de televiziune prin satelit (DTH), denumit Orange TV, a declarat Jean-François Fallacher, directorul general al companiei.
Pachetele pentru abonati cuprind intre 36 si 100 de programe de televiziune. De asemenea, oferta Orange vine cu 40 de canale de inalta definitie, cea mai mare oferta de pe piata.

Initial, serviciul va fi disponibil pe televiziune si computer (laptop s desktop), iar in cateva luni pe smarthphone (iPhone si telefoane cu sistem Android) si tableta.

Preturile abonamentelor incheiate pe doi ani variaza intre 5 si 12 euro pe luna (cu TVA), iar pentru clientii Orange se aplica discounturi de 20%, respectiv 30%, in functie de cate SIM-uri Orange are respectivul utilizator.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri