Cosmote a lansat doua noi extraoptiuni pentru clientii prepaid care includ SMS-uri in retea/nationale nelimitate, precum si mii de minute in retea si sute de minute nationale si internationale.

Clientii noi si existenti prepaid ai companiei pot alege una dintre cele doua noi extraoptiuni, Start Unlimited si Super Unlimited. Start Unlimited ofera, pentru 5 euro credit (TVA inclus), acces la SMS-uri nelimitate in COSMOTE, alaturi de 2.000 de minute in Cosmote, 2.000 de minute catre reteaua fixa Romtelecom, 100 minute/SMS-uri nationale si 50 MB pentru trafic de date.

Extraoptiunea Super Unlimited aduce SMS-uri nationale nelimitate, inclusiv catre Cosmote, si inca 3.000 de minute in retea, 3.000 de minute catre reteaua fixa Romtelecom, 150 minute nationale/ internationale si 100 MB trafic de date, pentru doar 6 euro credit (TVA inclus). Minutele internationale pot fi utilizate pentru apeluri catre destinatii fixe din UE, 6 destinatii mobile din UE (Italia, Spania, Franta, Ungaria, Germania, Marea Britanie) si pentru apeluri catre retele fixe si mobile din SUA, Canada si Israel.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Compania telecom Grandstream intra oficial pe piata din Romania