Pentru a veni in intampinarea situatiilor neprevazute de care au parte clientii, Orange a lansat vineri Backup Kit, serviciu ce asigura clientilor un timp de reparatie mult mai scurt al unui telefon defect oferind in schimb un telefon similar pe toata duratia reparatiei.
Disponibil abonatilor Orange la pretul de 1,5 euro (TVA inclus)/luna, serviciul asigura clientilor solutii rapide pentru situatiile imprevizibile. In cazul in care telefonul clientului trebuie trimis in service, Backup Kit asigura un timp de reparatie mai scurt al telefonului defect, de maxim 5 zile lucratoare, si ofera la schimb un telefon similar cu cel al clientului, pe toata durata reparatiei.

Backup Kit are inclus si un SIM de rezerva pe care clientii il primesc la activarea serviciului si pe care il pot activa singuri, de oriunde, chiar si din strainatate, necesar in special in momentele in care SIM-ul se deterioreaza sau pur si simplu nu mai functioneaza.

Tot Backup Kit le asigura abonatilor prioritate la Serviciul Clienti atunci cand au nevoie de informatii despre conturile sau serviciile Orange. Astfel, atunci cand apeleaza numarul dedicat clientii vor fi preluati de un operator in cel mai scurt timp. De asemenea, prin apel la numarul 408 au acces la asistenta specializata de la un Orange Expert pentru setarile de smartphone, Internet si nu numai.

Pentru cei care nu si-au activat inca Orange Cloud, serviciul Backup Kit le aduce 2 GB pentru a-si pastra cele mai importante informatii intr-un singur loc. Astfel, chiar daca au telefonul in service, vor avea acces la tot ce ii intereseaza, inclusiv la contactele din agenda, chiar si de pe telefonul de schimb.

Abonatii Orange interesati de Backup Kit il pot activa in Orange shop si la magazinele partenere.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri