Vodafone Romania, al doilea operator de telecomunicatii de pe piata locala, a lansat optiunea “Roaming pe zi”, prin care, de la 1 iulie, clientii noi, dar si cei existenti, vor putea vorbi si trimite SMS-uri nelimitat, in roaming, pentru o taxa zilnica de 3 euro pe zi (TVA inclus), a anuntat compania.

Optiunea permite si utilizarea in roaming a traficului de date inclus in pachetele RED, de pana la 4 GB.

Noul serviciu este disponbil pentru clientii pachetelor nelimitate (RED), atat persoane fizice cat si clientii companiei. Apelurile primite nu vor fi taxate. De asemenea, pentru abonatii Vodafone Business Red Plus, optiunea “Roaming pe zi” este gratuita.

Clientii companiei care au alt tip de abonament, precum si utilizatorii de cartele prepaid Vodafone, isi pot activa, de asemenea, optiunea “Roaming pe zi” prin achitarea unei taxe zilnice de 3,99 euro/zi (TVA inclus). Acestia pot folosi in roaming internetul pe mobil, minutele si SMS-urile nationale incluse in planul lor tarifar. Primele 30 de minute/ zi de apeluri primite in roaming nu se vor tarifa, iar dupa consumarea acestora, tariful va fi de 0,10 euro pe minut.

Optiunea este disponibila pentru clientii Vodafone Romania in 34 de tari: tarile din Uniunea Europeana (Austria, Belgia, Bulgaria, Croatia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Polonia, Portugalia, Regatul Unit, Cehia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Tarile de Jos, Ungaria), dar si alte tari, precum: Islanda, Liechtenstein, Norvegia, Insulele Reunion, Gibraltar, Turcia, Albania sau Elvetia.

“Roaming pe zi” este valabila si pentru destinatii ca Singapore, Hong Kong, Malaezia, Egipt, Australia, Ghana, Qatar, Japonia, Africa de Sud, India si Noua Zeelanda, pentru o taxa zilnica de 6 Euro (TVA inclus)/ zi.

In cazul in care clientul a activat optiunea „Roaming pe zi” si nu calatoreste intr-una din tarile in care este valabila aceasta optiune, acesta va fi taxat in conformitate cu tarifele standard de roaming Vodafone World.

Vodafone este al doilea operator de pe piata locala de telecomunicatii, cu 8 milioane de clienti. Principalii concurenti ai companiei sunt Orange si Cosmote Romania.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si