Compania clujeana de servicii si solutii software EBS Romania vrea sa recruteze inca 100 de persoane pana la finalul acestui an, compania urmand sa ajunga astfel la mai mult de 650 de angajati, a declarat Daniel Metz, directorul general al furnizorului IT intr-un comunicat de presa.

In prezent compania are peste 550 de angajati.

“In primele sase luni ale acestui an, am reusit sa castigam peste 100 de colegi noi. In continuare recrutam acolo unde exista cerere directa din piata si plecam de la considerentul ca vom reusi sa atragem inca 100 de colegi pana la finalul lui 2013”, a afirmat Daniel Metz, CEO EBS Romania.

In 2012, compania a inregistrat o fluctuatie de personal sub 3%, procentul fiind mai mic anul acesta. Oficialii EBS nu au precizat care a fost valoarea fluctuatiei de personal in 2013.

In prima jumatate a acestui an, compania investit peste 150.000 de euro in dezvoltarea personalului. Banii au fost directionati atat in programe speciale cat si in extinderea si dotarea de sedii noi.

EBS are birouri in Cluj-Napoca, Sibiu, Bucuresti, Brasov, Timisoara si Iasi.

Conducerea EBS Romania estima in urma cu doua luni o cifra de afaceri de 16,5 milioane de euro pentru anul acesta, in crestere cu 32% fata de 2012.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
EBS Romania recruteaza 500 de specialisti in software embedded