Cisco Systems a convenit preluarea companiei americane de securitate informatica Sourcefire, pentru 2,7 miliarde de dolari, achizitie care ii va extinde oferta de produse pe acest segment, relateaza MarketWatch.
Tranzactia continua o serie de achizitii relativ mici ale companiei din San Jose, California, care incearca sa isi diversifice activitatile, odata cu cresterea mai lenta din domeniul echipamentelor pentru retele.

Sourcefire ofera produse precum sisteme de prevenire a accesului neautorizat, firewalls si protectie malware.

"Compania Sourcefire se potriveste bine cu viziunea de viitor a Cisco in domeniul securitatii si sustine pilonii majori ai strategiei noastre", a declarat Hilton Romanski, vicepresedinte pentru dezvoltare corporatista la Cisco.

Tranzactia urmeaza sa fie finalizata in acest an, scrie Mediafax.

Sourcefire a fost fondata in 2001 si a fost listata la bursa in 2007. Pentru 2012, Sourcefire a raportat venituri de 223,1 milioane de dolari, in crestere cu 35% fata de anul precedent.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri