Casa Rusu deschide un magazin propriu la Constanta si tinteste vanzari de 3 mil.

Casa Rusu, divizia de retail a Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din pal si mobilier tapitat din Romania, deschide pe 25 iulie un nou magazin propriu in Constanta.

Cu o suprafata de 2500 mp, magazinul este amplasat pe doua niveluri, parter si mezanin, in Centrul Comercial Cora Bratianu din Constanta.

Investitia in magazinul din Constanta se ridica la 250.000 euro, iar in primul an de activitate estimeaza vanzari de 3 milioane de euro.

Deschiderea magazinului din Constanta coincide cu inaugurarea Centrului Comercial Cora Bratianu, care va avea loc in aceeasi zi.

Magazinul Casa Rusu din Constanta va avea 32 de angajati, de la inceputul anului compania asigurand prin deschiderea de noi unitati proprii mai mult de 100 de locuri de munca.

„Am ajuns la jumatatea planului de extindere prin magazine proprii pentru 2013 si prima parte a anului ne arata o crestere cu 10% a cifrei de afaceri fata de aceeasi perioada a anului trecut. Fiecare nou magazin este un prilej de bucurie, obiectivul nostru fiind sa avem in viitor cate un magazin in fiecare oras din Romania. Constanta este un oras cu un potential foarte mare si avem asteptari ridicate de la magazinul pe care il deschidem maine ”, a declarat Marius Raia, director general Casa Rusu.

In prezent, Casa Rusu detine o retea de 16 magazine proprii in orasele Bucuresti (trei magazine), Timisoara (trei), Cluj, Deva, Pitesti, Brasov, Arad, Sibiu, Buzau, Oradea, Piatra Neamt, Constanta cu suprafete cuprinse intre 1.500 si 5.000 mp.

Casa Rusu este compania de retail a producatorului Rus Savitar. Compania si-a inceput activitatea in 1994, in prezent fiind unul din cei mai mari producatori de mobilier din Romania, prin productia realizata in cele 3 fabrici existente pentru realizarea mobilierului din pal melaminat si a mobilierului tapitat. Capacitatea de productie este de 18.000 garnituri de mobilier din pal/luna si 2 000 de seturi de mobilier tapitat/luna.

Activitatea de productie si logistica se desfasoara pe o suprafata de 100 000 mp, valoarea investitiilor in capacitatea de productie fiind de peste 20 milioane de euro. In prezent, in cadrul grupului sunt peste 900 de angajati.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri