GECAD ePayment participa ca sponsor la editia de anul acesta a Conferintei pentru Industria de Shareware din Denver, SUA (Shareware Industry Conference - SIC) cu solutia Avangate, platforma de comert electronic pentru distributia de software.

Evenimentul de 3 zile va fi gazduit la Hyatt Regency Tech Center din Denver, Colorado in perioada 13-15 iulie 2006. in cadrul conferintei vor fi abordate teme precum marketingul online, programe de afiliati si elemente specifice comertului electronic cu shareware (software in sistemul incearca inainte de a cumpara try before you buy).

Bazandu-se pe o experienta de peste 14 ani in dezvoltarea de software, GECAD propune prin Avangate producatorilor de shareware de pe piata americana un sistem simplu si securizat de plati pe Internet, managementul produselor si vanzarilor, servicii de consultanta si marketing pe Internet. Un plus il constituie sistemul de afiliati, precum si serviciile de optimizare pentru motoare de cautare, servicii de inregistrare pe site-uri de download.