BitDefender, divizia de securitate a datelor a companiei Softwin, a lansat editia a zecea a pachetului BitDefender Internet Security, in versiune de testare (BETA, versiunea 2.0). BitDefender 10 Internet Security este o suita de aplicatii de tip desktop care asigura o protectie completa a sistemelor informatice in fata amenintarilor de orice fel.

Perioada de testare a produsului va dura pana la sfarsitul lunii iunie, oferindu-se astfel posibilitatea tuturor utilizatorilor familiarizati cu produsul - precum si celor care aleg pentru prima data o astfel de solutie - sa incerce noile functii ale generatiei 10.

De asemenea, cei care testeaza produsul si care descopera eventuale probleme sau sugereaza functii noi, implicandu-se, cu alte cuvinte, in dezvoltarea sa, pot castiga premii, cum ar fi: o vizita la sediul BitDefender pentru a discuta cu echipa care dezvolta produsul, un laptop, 10 playere MP3, 100 de licente gratuite pentru versiunea comerciala a noului produs, precum si 1.000 de cupoane cu 10% reducere pentru achizitionarea acestuia.

"BitDefender 10 Internet Security va aduce multe functii noi si imbunatatiri fata de versiunile anterioare. Am introdus chiar si un detector pentru softurile rootkit (programe prin care urmareste ilegal activitatea utilizatorilor de computere). Noua versiune scaneaza traficul HTTP si SMTP, precum si cel din retelele de file-sharing, pentru a preveni orice tentativa de accesare ilegala a computerului sau de obtinere de informatii confidentiale. ", a declarat Carmen Maierean, product manager BitDefender.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Bitdefender a cumparat o companie din Olanda