Oracle isi extinde portofoliul de aplicatii pentru planificarea lantului de distributie (supply chain planning) o data cu achizitia Demantra, furnizor de varf de solutii de previzionare si planificare a cererilor.
Demantra ofera solutii de gestiune a cererilor, planificare a vanzarilor si a operatiunilor, planificare a promotiilor si optimizare, pe baza capabilitatilor de analiza si colaborare.

Pe baza acestora si impreuna cu aplicatiile Oracle de distributie si ERP, clientii pot gestiona proactiv operatiunile complexe, globale de distributie. Oracle si produsele complementare ale Demantra vor asigura procese de afaceri adaptate pentru a permite o previzionare si planificare eficienta a cererilor de distributie. Companiile vor putea reduce costurile totale, beneficiind totodata de un sistem integrat si planificat al proceselor de afaceri, a declarat Rick Jewell, senior vice-president Dezvoltare de Aplicatii, Oracle Corporation.

Incheierea achizitiei este prevazuta pentru iunie 2006 si este supusa unor conditii de finalizare. Detaliile financiare ale tranzactiei nu au fost dezvaluite. Corporatia Oracle este cea mai mare companie de software pentru mediul enterprise din lume.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri