Yahoo lanseaza o versiune beta limitata a unui nou site Yahoo Photos care permite utilizatorilor sa descarce fotografii high-resolution, tag shots cu descriptori pentru cautare usoara si comentarii pentru imaginile altor persoane
Yahoo Photos ofera o pagina de welcome mult mai placuta din punct de vedere vizual, cu o lista a albumelor utilizatorului si a albumelor prietenilor sai in partea stanga, precum si cu imagini marite ale fotografiilor recente. Utilizatorii pot utiliza functia drag and drop pentru a rearanja fotografiile si a le redenumi. Imaginile sunt insotite de informatii descriptive aditionale despre fiecare in parte.

Noul site ofera integrare cu Yahoo Mail, Messenger, Mobile si 360, oferind utilizatorilor o locatie accesibila universal pentru vizualizarea fotografiilor postate de prietenii lor.

Yahoo ofera acum pe piata tehnica sofistica Flickr. Flickr, achizitionata de Yahoo in urma cu un an, se adreseaza fotografilor profesionisti care doresc sa-si imparta fotografiile cu altii si sa ceeze comunitati online.

Yahoo Photos, considerat de ComScore ca site-ul photo numarul 1 cu 30 milioane de utilizatori in intreaga lume, se adreseaza tuturor celor care doresc o solutie de a stoca fotografiile, a le organiza si imparti cu prietenii si familia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri