Yahoo Photos ofera o pagina de welcome mult mai placuta din punct de vedere vizual, cu o lista a albumelor utilizatorului si a albumelor prietenilor sai in partea stanga, precum si cu imagini marite ale fotografiilor recente. Utilizatorii pot utiliza functia drag and drop pentru a rearanja fotografiile si a le redenumi. Imaginile sunt insotite de informatii descriptive aditionale despre fiecare in parte.

Noul site ofera integrare cu Yahoo Mail, Messenger, Mobile si 360, oferind utilizatorilor o locatie accesibila universal pentru vizualizarea fotografiilor postate de prietenii lor.

Yahoo ofera acum pe piata tehnica sofistica Flickr. Flickr, achizitionata de Yahoo in urma cu un an, se adreseaza fotografilor profesionisti care doresc sa-si imparta fotografiile cu altii si sa ceeze comunitati online.

Yahoo Photos, considerat de ComScore ca site-ul photo numarul 1 cu 30 milioane de utilizatori in intreaga lume, se adreseaza tuturor celor care doresc o solutie de a stoca fotografiile, a le organiza si imparti cu prietenii si familia.