TeamNet, unul dintre cei mai importanti integratori de pe piata locala solutii IT&C, si-a crescut afacerile anul trecut cu aproape 50%, pana la 52,8 mil. de euro, compania dublandu-si in perioada mentionata numarul de angajati, pana la 600, conform informatiilor oferite de companie.
Profitul Teamnet a crescut de asemenea cu circa 50%, pana la 3,6 mil. euro.

“Romania mentine investitiile in modernizarea institutiilor sale si in cresterea calitatii colaborarii cu partenerii sai europeni. In acest context ne asteptam in continuare la un numar important de proiecte IT in domeniul public. In plus, tara noastra trebuie sa creasca gradul de absorbtie a fondurilor europene, iar acest lucru va aduce mai multe oportuntitati de business, mai multe proiecte in care ne putem implica. Si proiectele de cloud au un potential important. Cresterea pietei in aceasta directie este inevitabila. In ultimii ani nevoia implementarii acestei tehnologii in proiectele de IT s-a vazut in toate sectoarele de activitate si ne asteptam la cresterea cererii de astfel de proiecte”, a mentionat Bogdan Padiu, CEO TeamNet.

TeamNet are sedii in Sedii in Bucuresti, Iasi, Galati si locatii internationale in Bruxelles si Chisinau. Compania are de asemenea locatii partenere in Belgrad si Istanbul.

Citeste opinii privind piata de software din prezent din partea unor companii precum Siveco sau TotalSoft, in articolul “Purificare prin criza: cinci ani de schimbari in industria software locala”.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri