Nokia, unul dintre cei mai mari producatori de telefoane mobile din lume pregateste lansarea unor noi smartphone-uri din gama Lumia, de aceasta data finlandezii mizand pe dispozitive cu ecrane mari – segment dominat in prezent de sud-coreenii de la Samsung, relateaza Reuters.
Finlandezii ar fi dezvoltat pana acum mai multe echipamente cu display-uri mari si se pregatesc sa le prezinte publicului larg intr-un eveniment care se va desfasura la finalul lunii septembrie, la New York.

Asa numitele “Phablet” sunt telefoane mobile inteligente al caror display depaseste 5 inch, o piata pe care concureaza mai multi producatori si care in acest moment este dominata de Samsung.

Strategia companiei finlandeze, care si-a pierdut pozitia dominanta pe piata telefoanelor mobile in fata rivalilor de la Samsung si Apple in ultimii ani, vizeaza lansarea pe piata a unor telefoane de dimensiuni mai mari care sa concureze echipamentelor de mari dimensiuni.

Analistii se asteapta ca cererea pentru dispozitive mobile cu ecrane mari sa creasca in continuare, pe o piata unde consumatorii cauta sa isi folosesca smartphone-urile pentru a viziona filme sau a face fotografii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri