Cele patru pachete incluse in oferta sunt proiectate sa raspunda cerintelor de comunicatii ale companiilor cu pana la 50 angajati, asigurand economii pentru serviciile de voce de pana la 35 la suta, iar pentru cele de acces Internet de banda larga, de pana la 25 la suta.

"Suntem convinsi ca aceasta noua oferta va fi apreciata de firmele mici si mijlocii, care incepand de astazi au acces la servicii personalizate potrivit necesitatilor lor. Preturile sunt competitive, iar minutele incluse pot fi folosite, indiferent de ora, pentru convorbiri la nivel national, locale sau interurbane, in reteaua Romtelecom. Avantajul unei facturi unice pentru serviciile de voce si internet furnizate, la care se adauga ca bonus o solutie de webhosting acopera toate nevoile de comunicare ale unei firme mici sau mijlocii si creeaza fundamentul pentru o buna dezvoltare a afacerilor," a declarat Dan Pazara, director corporate affairs Romtelecom.

ADSL BizPack 500 include 500 minute nationale in reteaua Romtelecom si o conexiune ADSL cu viteza de descarcare de 512 Kbps, valoarea abonamentului lunar fiind de 35 euro; tariful pentru convorbirile in retele mobile este de 13,5 eurocenti/minut, redus fata de pretul de lista.

ADSL BizPack 1000 cuprinde 1.000 minute nationale in reteaua Romtelecom si o conexiune ADSL cu viteza de descarcare de 1 Mbps, valoarea abonamentului lunar fiind de 55 euro; tariful pentru convorbirile in retele mobile este de 12 eurocenti/minut, redus fata de pretul de lista.

ADSL BizPack 3000 include 3.000 de minute nationale in reteaua Romtelecom (shared) si o conexiune ADSL cu viteza de descarcare de 2 Mbps, valoarea abonamentului lunar fiind de 129 euro; tariful pentru convorbirile in retele mobile este de 11 eurocenti/minut, redus fata de pretul de lista.

ADSL BizPack 4000 include 4.000 de minute nationale in reteaua Romtelecom (shared) si o conexiune ADSL cu viteza de descarcare de 2 Mbps, valoarea abonamentului lunar fiind de 139 euro; tariful pentru convorbirile in retele mobile este de 11 eurocenti/minut, redus fata de pretul de lista.

Minutele incluse in ADSL BizPack 3000 si 4000 sunt "shared", ceea ce inseamna ca pot fi folosite de mai mult de o linie telefonica, atata vreme cat toate liniile sunt facturate in contul aceluiasi client (indiferent daca sunt folosite sau nu in aceeasi locatie).

Toate cele patru pachete includ, suplimentar, o solutie de web hosting: domeniu.ro, 50 MB pentru site web, cinci adrese de e-mail in domeniul ales de catre client. Abonamentul pentru aceste pachete se adauga la abonamentul lunar de baza pentru linia telefonica.