Orange, liderul telecomunicatiilor mobile in Romania, a anuntat inregistrarea unui numar record de clienti 3G in doar 3 zile de la lansarea comerciala a serviciilor 3G in doua din principalele orase din Romania: Bucuresti si Timisoara
3G este cea de-a treia generatie de tehnologie mobila. Cu 3G comunicarea si serviciile mobile capata o noua dimensiune; sunete si imagini in timp real, televiziune in direct, muzica, mesaje multimedia, e-mail si internet mobil sunt acum disponibile pe telefonul mobil cu un plus de calitate, deoarece 3G aduce o viteza de transfer al datelor de pana la 384 kbps.

Suntem foarte incantati de acest numar record de clienti in doar trei zile de la lansarea comerciala a serviciilor 3G Orange. In aceste trei zile, 25.767 de clienti au activat serviciile 3G. Numarul record de clienti demonstreaza primele semne ale unei rate de adoptie extraordinare, ceea ce indica faptul ca beneficiile acestei noi tehnologii au fost intelese de catre clienti. In luna iulie urmeaza sa extindem acoperirea serviciilor 3G in Brasov si Cluj-Napoca. Strategia Orange prevede acoperirea la nivel national pentru serviciile EDGE pana la sfarsitul trimestrului trei, iar serviciile 3G urmeaza sa fie disponibile in 20 de orase pana la sfarsitul acestui an a declarat Richard Moat CEO Orange Romania

Accesul la serviciile 3G este gratuit pentru toti clientii Orange care se afla in aria de acoperire 3G si folosesc un telefon mobil compatibil, indiferent ca sunt abonati sau utilizatori PrePay.

Gama de telefoane 3G de la Orange Romania ofera acces rapid, simplu si intuitiv catre portalul Orange World si internet, precum si alte servicii ca e-mail mobil, push e-mail, jocuri si descarcare de muzica. De asemenea, tehnologia 3G ofera acces catre cel mai captivant serviciu disponibil prin 3G Apeluri video.

Orange este lider de piata in Romania cu 7,1 milioane de clienti si este parte a Grupului Orange, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, fiind prezenta in 17 tari. La sfarsitul anului 2005, Orange Romania a avut o cifra de afaceri de 870 milioane euro si 6,8 milioane de clienti, inregistrand cea mai mare crestere a bazei de abonati si venituri dintre operatorii din Romania.

Si cel de al doilea mare concurent al pietei de telefonie mobile din Romania a lansat in aprilie serviciile sale 3G. Veniturile Vodafone Romania s-au ridicat anul trecut la peste un miliard de dolari (790,21 milioane de euro), profitul operational inainte de depreciere si amortizare (EBITDA) atingand aproximativ 400 milioane de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri