RCS&RDS a confirmat informatia aparuta in prima faza pe Capital.ro

, spunand ca declaratia lor oficiala, si unica, este scrisa pe site-ul Fastlink.

“In urma parteneriatului incheiat intre furnizorul dvs. de servicii de telecomunicatii, FASTLINK si compania lider de piata pentru serviciile de internet din Romania, RCS & RDS S.A., serviciile de care beneficiati sunt furnizate acum de catre RCS & RDS.
FASTLINK va multumeste pentru fidelitate si va instiinteaza ca toate drepturile si obligatiile contractuale sunt operate acum de catre societatea RCS & RDS.

In calitate de client RCS & RDS, veti putea opta pentru oferta de mai jos (adresata persoanelor fizice; persoanele juridice beneficiaza de o alta oferta, personalizata)”.

Programul Wifi4EU revine. Cum...
Citeste si: Wifi4EU: Internet wireless in orase, pe bani europeni

Mai mult, Fastlink scrie ca “Va invitam sa faceti trecerea catre noile servicii Digi pana la data de 30.09.2013. Unul dintre reprezentantii nostri va va vizita in curand, pentru semnarea contractului”.

Fastlink a inregistrat in 2012 pierderi de circa 200.000 de euro, la afaceri de circa 271.000 de euro, conform informatiilor de la Ministerul de Finante.

RCS&RDS a inregistrat o pierdere de 12,5 mil. lei in 2011 si afaceri de 2 miliarde lei (+13% vs 2010). Ultimul an in care compania a facut profit a fost 2009, castigul net ajungand atunci la 211,8 milioane lei. Din 2007 si pana la sfarsitul lui 2011 operatorul telecom aproape si-a dublat cifra de afaceri.

Compania condusa de Zoltan Teszari nu si-a anuntat rezultatele financiare pe 2012.

Chill FM, un nou post de...
Citeste si: Chill FM, un nou post de radio pentru bucuresteni