Vodafone Romania, al doilea operator de telecomunicatii de pe piata locala, aduce in Romania in premiera mondiala tableta Vodafone Smart Tab III 10 by Lenovo, dispozitivul fiind disponibil la preturi pornind de la 184 de euro (TVA inclus), impreuna cu abonamentul Internet Tab Plus, pe o durata de doi ani.

Romania si Germania sunt cele doua tari in care Vodafone lanseaza noua tableta in premiera mondiala.

Tableta este disponibila atat utilizatorilor individuali, cat si clientilor serviciilor de business, noi si existenti, Utilizatorii Vodafone pot achizitiona noua tableta si in rate egale, de 10 euro/luna, fara avans, alaturi de abonamentul Internet Tab Plus, de 12 euro/luna.
Fara abonament, tableta este disponibila la pretul de 299 de euro (TVA inclus).

Clientii serviciilor Vodafone Smart si Red pot achizitiona noua tableta si prin activarea noii optiuni Internet Combo Tab, care ofera pentru 9 euro pe luna, 1GB trafic suplimentar pe care il pot folosi atat pe smartphone cat si pe tablet, un SIM de date cu trafic nelimitat pentru tableta si spatiu de stocare inclus de 5GB in aplicatia Vodafone Cloud.

De asemenea, versiunea de 7 inch a tabletei Vodafone Smart Tab III by Lenovo va fi disponibila pentru utilizatori in perioada imediat urmatoare.

Citeste si:
Digi Mobil lanseaza noile pachete de servicii Avantaj
Digi Mobil lanseaza noile...

Vanzarile de tablete la nivel local ar putea ajunge anul acesta la in jur de 500.000 de unitati, potrivit estimarilor jucatorilor din domeniu. In primele sase luni ale anului, in Romania, s-au vandut aproximativ 180.000 de tablete, de aproape patru ori mai mult comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, cand s-au vandut circa 46.000 de tablete, a declarat Alexandru Dragoiu, directorul general al producatorului de produse electronice E-Boda Distribution, care detine brandul E-Boda.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Ce oferte anunta Telekom Romania de Black Friday