IT-ul ramane in Romania domeniul cu cele mai multe joburi disponibile, urmat de Vanzari, reiese dintr-un sondaj realizat de siteul de recrutare BestJobs.

"Numarul locurilor de munca de pe BestJobs.ro a ajuns, la jumatatea lunii septembrie, la peste 4.500 in toata tara, cele mai ofertante judete fiind Bucuresti, Cluj, Timisoara si Iasi, in timp ce joburile in IT si Vanzari sunt cel mai des intalnite. In Bucuresti se regasesc aproximativ 45% din totalul joburilor, pe locul intai in topul celor mai ofertante domenii fiind sectorul IT/Telecom, cu peste 600 de locuri de munca, urmat de Vanzari, cu 500 de joburi disponibile", se arata intr-un comunicat.

In ceea ce priveste oferta de locuri de munca in strainatate, dintre cele peste 200 de joburi disponibile, 60 sunt disponibile pentru cei care doresc sa emigreze in Germania, in timp ce alte 40 de oferte sunt pregatite special pentru candidatii interesati de piata muncii din Marea Britanie.

Cele mai ofertante domenii raman si la nivel international IT/Telecom si Vanzari, insa sectorul Serviciilor castiga teren, in contextul in care in sfera horeca se cauta personal atat in Germania si Franta, cat si in Emiratele Arabe Unite sau Italia.

BestJobs este un serviciu de recrutare si gazduieste in prezent peste 2,5 milioane de CV-uri in baza de date si are peste 70.000 de companii client.

Citeste si:
Ce joburi au cautat romanii in luna aprilie
Ce locuri de munca au cautat...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Joburile disponibile acum in domenii unde salariul sare de 5.000 lei