Stuart Evers, CEO Euroweb Romania, a fost numit director de vanzari al operatorului telecom Turk Telekom International (TTI).

Stuart este familiar cu TTI si Grupul Turk Telekom, fiind CEO al Euroweb Romania din 2012. Pe langa noul rol, va ramane si in pozitia de CEO Euroweb.

“Aceasta numire are rolul de a intari legaturile intre Euroweb si compania mama TTI, totodata ducand la marirea rolului strategic in Europa”, a declarat Stuart Evers.

El a activat in sectorul telecom in ultimii 17 ani, incepandu-si cariera la Eircom, in orasul natal, Dublin. De atunci a ocupat mai multe pozitii in Czech Telecom, Telefonica, Tele Denmark, GTS si Euroweb.

Reteaua internationala a Turk Telekom International se intinde in 20 de tari din Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu si Caucaz.

Euroweb Romania estimeaza o crestere a afacerilor de circa 6-10% anul acesta, pana la circa 9 mil. euro. Euroweb are in prezent 85 de angajati, urmand sa creasca numarul acestora cu circa 10% anul acesta. “Angajam oameni pe suport tehnic, vanzari, customer care”, a declarat anterior, intr-un interviu, Stuart Evers.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri