Compania de Transport Public (CTP) Arad a publicat doua licitatii de achizitie pentru 20 de autobuze second-hand, pentru care estimeaza ca va plati aproximativ 1,5 milioane lei, castigatorul urmand sa fie stabilit dupa pretul cel mai mic, in luna octombrie, transmite Mediafax.

Compania de Transport Public Arad a publicat, in sistemul electronic national de achizitii, doua anunturi de licitatii pentru autobuze second-hand, in total urmand sa fie cumparate 20 de vehicule.
Pentru aceasta achizitie, compania a alocat un buget de aproximativ 1,5 milioane de lei fara TVA, estimand un cost mediu de 75.000 de lei pe vehicul.
"Initial, era in discutie achizitia a zece autobuze, cu bani de la autoritatile locale, insa s-a mai gasit o sursa de finantare proprie si am decis sa mai cumparam zece, pentru ca avem mai multe masini foarte vechi care trebuie inlocuite", a declarat, luni, directorul tehnic al CTP Arad, Petru Cuvineanu.
Conform anunturilor publicate, masinile care vor fi cumparate nu pot avea o vechime mai mare de 15 ani, nu pot sa prezinte urme de coroziune sau degradare a stratului de vopsea si trebuie sa fie echipate cu anvelope corespunzatoare unui parcurs de minimum 20.000 de kilometri de la data livrarii.
De asemenea, o serie de conditii tehnice si de confort sunt impuse prin caietele de sarcini.
Ofertele se vor putea depune pana in 3, respectiv 8 octombrie, cand vor fi deschise plicurile, iar castigatorul va avea obligatia sa livreze autobuzele in cel mult patru luni.
La stabilirea castigatorului se va tine cont de pretul cel mai mic, conform precizarilor din anuturile publicate.
CTP Arad are in dotare aproximativ 200 de autobuze, ultimele zece fiind cumparate in 2011.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri