Sistec-SBsol, divizia de solutii IT a Grupului RTC, si Microsoft Romania au lansat pe piata romaneasca solutia informatica Cogito 3 pentru managementul companiilor cu activitate de retail, distributie si logistica.
Dezvoltat pe platforma Microsoft SQL Server 2005, sistemul permite o raportare complexa si customizabila, precum si integrabilitatea cu alte aplicatii.

Specialistii Sistec-SBsol au creat o solutie ERP performanta si complexa pentru gestiunea resurselor organizatiilor. Datorita flexibilitatii sale, COGITO 3 poate fi integrat cu alte aplicatii si se poate adapta in functie de cerintele clientilor si specificul acestora devenid o reala platforma de business. Solutii Cogito: Solutii de Logistica, Gestiunea Stocurilor, Gestiune Financiar/Contabila, Solutii de Retail.

Ne asteptam ca solutia Cogito 3 sa fie bine primita de companiile din Romania, mai ales ca propunerea noastra vine pe fondul unei cresteri puternice a atentiei pe care organizatiile o acorda informatizarii activitatii, in perspectiva aderarii la UE. Ne propunem sa ne cream, cu ajutorul
Cogito3, o cota de piata stabila in zona solutiilor ERP pentru retail, distributie si transporturi si detinem atuurile necesare: un ERP performant, complex si customizabil, bazat pe o experienta solida in zonele de business amintite mai sus si care ruleaza la companii precum Diverta cel mai mare magazin media din Romania, sau Office Express - liderul national pe piata de distributie birotica-papetarie', spune Augustin Dragan, Presedintele Sistec-SBsol, Divizia de Solutii IT a Grupului RTC.

Peste 2500 de utilizatori folosesc Cogito

Cogito a fost implementat la peste 40 de companii din Romania, din domenii diverse de activitate, fiind folosit la peste 2 500 de utilizatori. Printre clientii Cogito se numara: ProCa, Diverta, Office Express, TCE, Mobishop si altii.

Sistec-SBsol reuneste o echipa de peste 150 de specialisti, oferind un pachet diversificat de solutii si servicii IT pentru afaceri: consultanta pentru organizarea fluxurilor de business ale companiei, consultanta pentru implementari ERP si CRM, mentenanta software si hardware, dezvoltare web si software customizat, instalare si adminstrare retele, hosting baze de date si site-uri web.

Sistec-Sbsol este divizia de Solutii IT a RTC Holding unul din cele mai mari grupuri comerciale din Romania. Grupul RTC este prezent, de asemenea, pe zona de retail IT&C (prin brand-ul Best Computers) si pe piata de distributie IT (prin Divizia ProCa).

In 2005, Grupul RTC a obtinut un rulaj de 237 milioane euro, din care 25% provin din activitatile desfasurate pe piata de IT. Pentru 2006, cifra de afaceri estimata la nivelul intregului Grup pe zona IT se ridica la 100 milioane euro, mai mult de 30% din rulajul total estimat de Grup (300 milioane euro) pentru finele acestui an.

Fondata in 1975, Microsoft este lider global in furnizarea de software, servicii si solutii care ajuta oamenii si mediul de afaceri sa-si valorifice la maxim propriul lor potential.


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si