Mari companii japoneze intentioneaza sa dezvolte o tehnologie pentru un motor de cautare avansat care sa zdruncine dominanta Yahoo, Google si Microsoft pe piata de cautare.
Aproximativ 30 de mari companii, precum Hitachi si Fujitsu, si-au anuntat intentia de a infiinta un institut de cercetare, cu suport guvernamnetal, pentru a dezvolta si a pune in practica un nou motor de cautare in urmatorii doi ani.

Trei companii Internet americane - Yahoo, Google si Microsoft - domina piata search engine. Multi japonezi se tem ca aceasta dominatie a celor trei firme americane vor impiedica companiile japoneze sa intre pe piata.

De aceea, companiile japoneze doresc sa-si uneasca eforturile pentru a construi impreuna o tehnologie de cautare pe Internet, care sa fie publica, astfel incat orice companie sa poata modifica tehnologia pentru a-si dezvolta propriul motor de cautare care sa se adreseze nevoilor individuale.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri