In luna septembrie, preferintele utilizatorilor Okazii.ro, unul dintre cele mai mari magazine de licitatii si vanzari online din Romania, s-au indreptat catre modele de smartphone performante, varfuri de gama, provenind de la branduri de renume.

Intr-un top 5 al celor mai cumparate modele de smartphone de pe Okazii.ro in luna septembrie a acestui an pe primele locuri se afla iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 4S, iPhone 4 si Samsung Galaxy S4.

Lansarea noilor modele iPhone 5S, iPhone 5C, Samsung Galaxy Note 3 vor influenta cautarile si achizitiile de smartphone si in perioada urmatoare.

”Bazandu-ne pe reactia si preferintele utilizatorilor nostri, estimam ca iPhone 5S va fi cel mai vandut model smartphone in urmatoarele 3 luni ale anulului pe Okazii.ro”, declara Catalin Tuncu, manager al categoriei electro-IT din cadrul Okazii.ro.

Pentru acest studiu au fost utilizate date statistice realizate de Okazii.ro din perioada 1 septembrie - 30 septembrie 2013.

• Modelele de smartphone aflate in topul preferintelor de achizitie ale romanilor pe Okazii.ro, in luna septembrie 2013:

1. iPhone 5
2. iPhone 5S
3. iPhone 4S
4. iPhone 4
5. Samsung Galaxy S4

• Intr-un top al judetelor din Romania cu cele mai multe achizitii de smartphone:
1. Bucuresti
2. Cluj
3. Constanta
4. Timis
5. Prahova
6. Iasi
7. Brasov

Principalele site-uri de licitatii si vanzari online din Romania sunt Okazii.ro, Mercador.ro sau Tocmai.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri