Compania ValueFirst este prima retea de operatori mobili furnizoare de servicii prin intermediul SMS-urilor care intra pe acest segment inca neexploatat in tara noastra.
Compania, lider mondial pe aceasta nisa, cu peste 350 de intreprinderi beneficiare de serviciile sale, a ales Romania pentru ca reprezinta o rampa de lansare pe piata est-europeana.

De asemenea, economia in continua dezvoltare a tarii a reprezentat un avantaj pentru alegerea tarii noastre pentru debutul penetrarii regiunii est-europene. "ValueFirst isi propune sa patrunda in urmatorul an si in alte tari est-europene, dar si in Orientul Mijlociu", a declarat Vijay Shukla, director al departamentului international de vanzari al companiei.

Datorita competitiei extrem de acerbe din Romania, mediul de afaceri este tot mai preocupat de reducerea costurilor si de eficientizarea muncii.
Serviciile furnizate companiilor prin intermediul mesajelor reprezinta o alternativa mai putin costisitoare si mai rapida decat comunicarea clasica.

"Serviciile de mesagerie, din punct de vedere al costurilor si al eficientizarii cailor de comunicare, vor deveni din ce in ce mai importante in Romania odata cu aderarea la Uniunea Europeana, cand tara noastra va trebui sa se alinieze la practicile profesionale ale altor tari din UE", a precizat George Pascu, director executiv al ValueFirst Romania.

"Rata de penetrabilitate a serviciilor de telefonie mobila in Romania este mult mai mare decat in India. Cum acest tip de servicii au fost adoptate eficient de India, estimam ca Romania va capta mult mai bine acest segment, comparativ cu India, datorita numarului mare de telefoane mobile, raportat la numarul de locuitori", a adaugat Marius Florea, director al reprezentantei din Romania a ValueFirst.

In Romania, ValueFirst este reprezentata de firma Dream Advertising SRL.
Compania ValueFirst permite clientilor sa comunice intre dispozitive IT si operatorii mobili, folosind serviciile de SMS. Platforma firmei de transmitere a mesajelor poate furniza servicii de SMS catre orice aparat de tipul CDMA/GSM.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri