Sony a amanat lansarea pe continentul european a mult-asteptatei console de jocuri PlayStation Portable (PSP), pentru a putea face fata cererii mari de pe piata americana.

PSP, un nou gadget multimedia, in care Sony isi pune sperantele ca va deveni un succes cel putin la fel de mare ca PlayStation 2, lansat in urma cu cinci ani, se afla deja in magazinele japoneze, iar pe continentul nord-american va fi prezentat publicului pe 24 martie. Fabricile producatorului japonez nu au putut ajusta in timp util cadenta productiei, astfel incat sa lanseze consolele PSP simultan in intreaga lume.

PSP mai are de luptat impotriva unui concurent de temut, player-ul muzical digital Apple iPod, care este la randul sau foarte pareciat de catre publicul larg. In perioada Craciunului, cunoscuta pentru reducerile de pret consistente si pentru vanzarile sustinute, Sony a luat decizia disperata de a transporta consolele PlayStation 2 pe calea aerului catre Statele Unite din China, solutie complet neproductiva, insa necesara pentru a putea onora comenzile.

Sursa: Reuters


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
[Video] Trotinetele electrice de închiriat care vin ”singure” la tine
Setari Cookie-uri