Ministerul Mediului va organiza, pe12 decembrie, o licitatie pentru a cumpara un sistem informatic care va „asigura premisele necesare pentru cresterea absorbtiei fondurilor europene”. Valoarea contractului este estimata la 167,3 milioane de lei, TVA inclusa (37,6 milioane de euro), anunta Mediafax.

„Scopul contractului care urmeaza sa fie atribuit vizeaza implementarea unei solutii de management integrat al Programului Operational Sectorial Mediu si asigurarea premiselor necesare pentru cresterea absorbtiei fondurilor europene, prin optimizarea proceselor in toate fazele de implementare ale proiectelor”, se arata in anuntul de participare publicat pe www.e-licitatie.ro.

Finantat din fonduri europene, contractul va avea o durata de doi ani si presupune achizitionarea de servicii de dezvoltare de software pentru gestionarea proiectelor, de consultanta privind gestionarea proiectelor, de introducere de date si arhivare, precum si pachete software si sisteme informatice.

Garantia de participare la licitatiese ridica la 1,35 milioane de lei. Ofertele pot fi depuse pana pe 25 noiembrie, iar deschiderea documentelor este programata pentru 12 decembrie.

Citeste si:
Firea, despre licitatia de tramvaie: Nu exista nicio neregularitate
Firea, despre licitatia de...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
120.000 de dolari pentru o banana lipita de un perete