Operatorul telecom iNES Group a preluat integral, in aceasta luna, partile sociale ale Digicom Systems, un alt furnizor de servicii de comunicatii, ale carui afaceri au atins 3,3 milioane de lei in 2012, in scadere cu 24% fata de anul precedent, a anuntat iNES Group.

Valoarea tranzactiei nu a fost data publicitatii.

"Suntem mereu atenti la evolutiile de pe piata de profil, iar prin aceasta preluare am vazut o noua oportunitate (...)”, a declarat directorul de vanzari al iNES Group, Ioan Irina, potrivit Mediafax.

Digicom Systems activeaza in domeniul telecom din anul 1995 si furnizeaza servicii de profil atat companiilor, cat si utilizatorilor individuali.
Firma avea 26 de salariati la finele anului 2012, cand a inregistrat o cifra de afaceri de 3,5 milioane de lei, in scadere cu 24% fata de anul precedent, potrivit datelor Ministerului Finantelor.

De asemenea, profitul net al operatorului telecom a scazut cu de la 192.471 lei la 70.019 lei.

Serviciul de Telecomunicatii...
Citeste si: Serviciul de Telecomunicatii Speciale plateste 45 MIL. euro pentru...

Din datele disponibile in Monitorul Oficial, iNES Group a fost cooptat in actionariatul Digicom Systems in luna iulie, in urma unei majorari de capital de 1.000 lei, la 101.000 lei, si a primit 1.000 de parti sociale reprezentand 0,99% din capitalul societatii.

Ceilalti actionari ai Digicom Systems erau Nelu Catalin Cuturela - 98,02% si Alina Cristina Cuturela - 0,99%. Ulterior, iNES Group a preluat si celelalte parti sociale.

Cu afaceri de 22,53 milioane de lei in 2012, in crestere cu 5,1% fata de anul precdent, iNES Group este unul dintre cei mai mari operatori independenti de telecomunicatii din Bucuresti.

Societatea furnizeaza servicii de acces dedicat prin fibra optica, IP/VPN, telefonie fixa, data center (colocare, servere dedicate).

Unul dintre actionarii Ines...
Citeste si: Unul dintre actionarii Ines Group devine noul director general al...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si