Operatorul telecom iNES Group a preluat integral, in aceasta luna, partile sociale ale Digicom Systems, un alt furnizor de servicii de comunicatii, ale carui afaceri au atins 3,3 milioane de lei in 2012, in scadere cu 24% fata de anul precedent, a anuntat iNES Group.

Valoarea tranzactiei nu a fost data publicitatii.

"Suntem mereu atenti la evolutiile de pe piata de profil, iar prin aceasta preluare am vazut o noua oportunitate (...)”, a declarat directorul de vanzari al iNES Group, Ioan Irina, potrivit Mediafax.

Digicom Systems activeaza in domeniul telecom din anul 1995 si furnizeaza servicii de profil atat companiilor, cat si utilizatorilor individuali.
Firma avea 26 de salariati la finele anului 2012, cand a inregistrat o cifra de afaceri de 3,5 milioane de lei, in scadere cu 24% fata de anul precedent, potrivit datelor Ministerului Finantelor.

De asemenea, profitul net al operatorului telecom a scazut cu de la 192.471 lei la 70.019 lei.

Din datele disponibile in Monitorul Oficial, iNES Group a fost cooptat in actionariatul Digicom Systems in luna iulie, in urma unei majorari de capital de 1.000 lei, la 101.000 lei, si a primit 1.000 de parti sociale reprezentand 0,99% din capitalul societatii.

Ceilalti actionari ai Digicom Systems erau Nelu Catalin Cuturela - 98,02% si Alina Cristina Cuturela - 0,99%. Ulterior, iNES Group a preluat si celelalte parti sociale.

Cu afaceri de 22,53 milioane de lei in 2012, in crestere cu 5,1% fata de anul precdent, iNES Group este unul dintre cei mai mari operatori independenti de telecomunicatii din Bucuresti.

Societatea furnizeaza servicii de acces dedicat prin fibra optica, IP/VPN, telefonie fixa, data center (colocare, servere dedicate).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri