Dupa ce Google a anuntat recent ca a marit productia ochelarilor inteligenti “Glass”, Wall Street Journal scrie ca Google lucreaza la un ceas inteligent care ar putea ajunge pe piata la inceputul anului viitor.

Viitorul gadget ar urma sa functioneze impreuna cu ochelarii inteligenti dezvoltati de catre Google si va fi bazat pe serviciile Google Now, un ecosistem al companiei americane care ofera informatii in timp real, stiri, noutati despre starea vremii sau directii catre punctele de interes din oras. In plus, avantajul ceasului inteligent dezvoltat de catre Google ar putea tine in special de functia prin intermediul careia ar putea fi controlat prin voce.
In acest moment smartwatch-ul Google s-ar afla in plin proces de dezvoltare, urmand ca pana la finalul anului sa intre in productia de masa, iar la inceputul anului viitor sa fie prezentat oficial.
Atat Samsung cat si japonezii de la Sony au lansat pe piata in acest an doua modele de smartwatch-uri, dar si restul producatorilor de electronice si gadget-uri din lume s-au aratat deschisi sa lanseze astfel de dispozitive. Mai mult, si Apple, unul din principalii rivali ai Google pe piata, planuieste sa lanseze pe piata modelul iWatch, despre care in acest moment nu se cunosc foarte multe, dar despre care se stie ca este in plin proces de dezvoltare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri