Samsung Electronics, in prezent cel mai mare producator de telefoane din lume, a reusit ca intr-o singura luna sa vanda 5 milioane de phablet-uri Galaxy Note 3, ceea ce il plaseaza ca in topul terminalelor mobile cu cel mai mare succes de pana acum, scrie presa internationala.

La inceputul lunii septembrie, Samsung anunta ca a reusit in numai doi ani de zile, de la lansarea primului telefon-tableta Galaxy Note, sa vanda 38 de milioane de unitati din prima si a doua generatie a smartphone-ului.

JK Shin, directorul diviziei mobile din cadrul Samsung, estimeaza ca noul Galaxy Note 3 se va vinde in peste 10 milioane de unitati, dar nu a precizat in cat timp vor reusi sa atinga acest target, insa cel mai probabil va depasi acest target, din moment ce in prima luna s-a vandut in peste 5 milioane de unitati.

Spre comparatie, in numai doua luni de la lansare, Galaxy Note 2, smartphone-ul lansat de Samsung in toamna anului trecut, a fost vandut in cinci milioane de unitati.

Reprezentantii companiei pe plan local se asteapta ca pana la finalul anului sa comercializeze peste 10.000 de astfel de unitati.

“Ne-am propus ca pana la finalul anului sa vindem peste 10.000 de smartphone-uri Galaxy Note 3”, a declarat Sorin Manea, directorul diviziei de mobile din cadrul Samsung Romania, la lansarea dispozitivului pe piata locala.

Samsung Galaxy Note 3 este un smartphone cu un display de 5,7 inch Full HD (1080 x 1920 pixeli) si 386 ppi, care se bazeaza pe un chipset Qualcomm Snapdragon 800, cu procesor quad-core.

Pretul cu care Galaxy Note 3 este comercializat in Romania de marile magazine, fara conectare, este de circa 3.200 de lei.

Pe piata echipamentelor mobile inteligente Samsung rivalizeaza cu Apple, Sony, Huawei, HTC sau Nokia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri