Lady Gaga a fost data in judecata de un compozitor si producator muzical, care afirma ca nu i-au fost platite drepturile pentru un cantec pe care l-a creat pentru artista si ii cere acesteia despagubiri de 500.000 de dolari, scrie Mediafax.

Teddy Riley - care a fost membru al grupului de hip-hop Blackstreet, cunoscut in anii 1990 - spune ca i s-a promis 25% din incasarile rezultate din vanzarea piesei "Teeth", lansata in 2009. Riley spune ca nu a primit niciun ban din aceasta colaborare la crearea piesei care a fost inclusa pe discul "The Fame Monster".

Din acest motiv, Teddy Riley, in varsta de 46 de ani, cere daune de 500.000 de dolari, informeaza site-ul de stiri mondene tmz.com
Discul "Fame Monster" a fost lansat dupa albumul de debut al cantaretei Lady Gaga, "The Fame", si inainte de "Born This Way", si datorita acestui material discografic cantareata s-a impus pe scena muzicala internationala. Discul include hituri precum "Telephone", "Bad Romance" si "Alejandro".

In ianuarie, Teddy Riley si-a dat in judecata propria fiica, compozitoarea Taja Riley, dupa ce aceasta a afirmat ca a contribuit la compunerea piesei "Teeth". Teddy a spus atunci ca afirmatiile ei, potrivit carora ea ar fi contribuit la crearea cantecului, sunt "false si neadevarate".

Cantareata Lady Gaga, care a concertat la Bucuresti in august anul trecut, a devenit celebra gratie unor piese precum "Bad Romance" si "Poker Face", dar si cu ajutorul unui marketing agresiv si al provocarilor - in special vestimentare.

Citeste si:
CEL.ro a dat in judecata eMag
CEL.ro a dat in judecata eMag

Lady Gaga a castigat deja numeroase premii, printre care cinci Grammy (din 12 nominalizari), a stabilit doua recorduri mondiale si a inregistrat vanzari de peste 23 de milioane de exemplare din albume si 64 de milioane din single-uri. Billboard a numit-o "artistul anului" 2010 si "cel mai bine vandut artist al anului 2010".

Lady Gaga a ocupat locul 73 pe lista celor mai influenti oameni ai decadei 2000, a fost inclusa in Topul 100 al celor mai influenti oameni din lume intocmit anual de revista Times, iar Forbes a introdus-o pe lista celor mai puternice celebritati de pe glob. Tot editorii revistei Forbes au pozitionat-o pe locul 7 pe lista lor anuala a celor mai influente femei din lume.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
RADET, in faliment. Firea asigura ca bucurestenii vor avea apa calda
Setari Cookie-uri