Operatorul Vodafone a lansat si pe piata romaneasca serviciul Vodafone live! 3G prin care clientii companiei au acces la stiri si articole din politica, business, sport si moda, jocuri, tonuri de apel , programe TVsi imagini pentru telefonul mobil, precum si roaming in 20 de tari.
"Vodafone live! 3G beneficiaza de recunoastere internationala din partea industriei serviciilor de divertisment mobil, pentru inovatia pe care a adus-o acestei categorii de servicii, a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer, Vodafone Romania.

Potrivit reprezentantilor companiei, Vodafone live!3G va inlocui cu timpul portalul Connex Play, lansat in in vara anului trecut.

Serviciul Vodafone Radio DJ include trei elemente principale: canale personalizate create de catre utilizator, in functie de genurile de muzica preferate, de dispozitie sau de teme specifice, canale predefinite create de catre specialisti in domeniul muzical, continand muzica din topurile nationale si internationale, precum si genurile muzicale cele mai ascultate. Clientii pot asculta si alege melodiile preferate, iar apoi le pot adauga canalelor lor personale, sau le pot descarca pe mobil si/sau pe PC.

Serviciul Vodafone live! este posibil atat pentru clientii care poseda cartele preplatite, cat si pentru abonati.

Pentru cei cu cartele, taxa de acces per sesiune se ridica la 0,2 dolari pentru navigare nelimitata in paginile portalului.

Pentru cinci dolari/luna, abonatii Vodafone pot naviga nelimitat pe Vodavone live!, la care se adauga un ton de apel, 50 SMS-uri si 25 MMS-uri (mesaje cu continut multimedia).

Vodafone live! 3G este una din ofertele internationale ale grupului britanic Vodafone si este disponibil in 22 de tari, inclusiv Romania.

Serviciul Vodafone live! prin 3G a atins 10 milioane de utilizatori in martie 2006, iar Vodafone live! are peste 34,6 milioane de clienti la nivel international.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri