Cel putin trei operatori telecom majori de pe piata locala vor participa la “sarbatoarea reducerilor” din acest an, Black Friday. Cele trei entitati sunt Orange Romania si, prin intermediul magazinului propriu de produse electroIT ClickShop.ro, vor avea promotii si Romtelecom si Cosmote.

Vodafone, RCS&RDS si UPC nu au oferit pana in prezent nicio informatie privind “Vinerea Neagra”.

Clickshop va comunica ofertele speciale in perioada 29 noiembrie – 1 decembrie. Produsele vor fi disponibile la comanda atat pe versiunea Web si mobila a site-ului, cat si prin intermediul call-center-ului dedicat. “Vom avea promotii doar la produse din Clickshop, nu si la servicii”, a subliniat un reprezentant al companiei.

Practic, 75% din produsele de pe site vor fi la reducere.

“Anul trecut, cu ocazia Black Friday, Clikshop.ro a avut o crestere de 2600% a numarului de comenzi comparativ cu aceeasi zi a anului trecut, si peste 170.000 de vizitatori unici. Speram ca si anul acesta sa obtinem rezultate similare”, mai spun reprezentantii companiei.

Citeste si:
Orange lansează Yoxo, un nou tip de abonament digital
Orange lansează Yoxo, un nou...

Orange Romania a confirmat de asemenea participarea in cadrul Black Friday, fara a oferi insa pana la data publicarii articolului informatii suplimentare.

Wall-Street.ro va va tine la curent cu cele mai proaspete anunturi privind “sarbatoarea reducerilor”.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Orange România: Magazinele stradale lucrează la program redus
Setari Cookie-uri