Cel putin trei operatori telecom majori de pe piata locala vor participa la “sarbatoarea reducerilor” din acest an, Black Friday. Cele trei entitati sunt Orange Romania si, prin intermediul magazinului propriu de produse electroIT ClickShop.ro, vor avea promotii si Romtelecom si Cosmote.

Vodafone, RCS&RDS si UPC nu au oferit pana in prezent nicio informatie privind “Vinerea Neagra”.

Clickshop va comunica ofertele speciale in perioada 29 noiembrie – 1 decembrie. Produsele vor fi disponibile la comanda atat pe versiunea Web si mobila a site-ului, cat si prin intermediul call-center-ului dedicat. “Vom avea promotii doar la produse din Clickshop, nu si la servicii”, a subliniat un reprezentant al companiei.

Practic, 75% din produsele de pe site vor fi la reducere.

“Anul trecut, cu ocazia Black Friday, Clikshop.ro a avut o crestere de 2600% a numarului de comenzi comparativ cu aceeasi zi a anului trecut, si peste 170.000 de vizitatori unici. Speram ca si anul acesta sa obtinem rezultate similare”, mai spun reprezentantii companiei.

Orange Romania a confirmat de asemenea participarea in cadrul Black Friday, fara a oferi insa pana la data publicarii articolului informatii suplimentare.

Wall-Street.ro va va tine la curent cu cele mai proaspete anunturi privind “sarbatoarea reducerilor”.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri