Flanco anunta ofertele de Black Friday, ce includ produse lansate in 2013, cu reduceri consistente, la toate categoriile de produse electronice, electrocasnice si IT, evidentiate in topul preferintelor cumparatorilor.

Oferta Flanco

Din categoria produselor electronice, electrocasnice si IT, Flanco a introdus in oferta de Black Friday produse la preturi atractive. Astfel, un smartphone va avea pretul de 299 lei, un LED TV, cu diagonala de 60 cm va costa 499 lei, un laptop Lenovo cu memorie 4 giga - 1499 lei, iar o tableta de 7’’ 512 RAM si 4 GB stocare va fi la pretul de 149 lei.

De asemenea, produse foarte cautate de cumparatori se bucura de reduceri substantiale: o tableta Samsung Galaxy TAB2 de 7’’, cu wi-fi, va fi la doar 499 lei, un telefon Samsung Galaxy S3 de 64 GB - 1499 lei, un ultrabook 4Gb DDR3, 500GB, Intel HD Graphics - 1999 lei.

„Am creat ofertele de Black Friday tinand cont de preferintele clientilor nostri si de tendintele inregistrate pe parcursul acestui an, astfel incat ele sa fie cat mai atractive. Pentru ca piata romaneasca de specialitate se indreapta catre mobilitate si tehnologii de cel mai inalt nivel, facilitam prin oferta de Black Friday accesul clientilor la produsele cele mai cerute. Avem in oferta din acest an de 4 ori mai multe tablete si smartphone-uri si am triplat oferta de televizoare Smart”, a declarat Violeta Luca, CEO Flanco Retail. „Reducerile pe care le acordam au valoare mare atat procentual, cat si in valoare absoluta – pentru electrocasnice mici si accesorii avem reduceri care ajung la 80%, iar pentru televizoare avem reduceri care ajung la 5000 de lei.”

Pe toata durata weekendului Black Friday, site-ul www.flanco.ro va avea rol de informare in timp real, cu video-live streaming din magazine. El devine un instrument de comunicare in plus pentru clienti, ajutandu-i sa se orienteze asupra ofertelor speciale si asupra stocurilor disponibile si sa identifice magazinele Flanco din vecinatate.

Pe site-ul www.flanco.ro, pe contul de Twitter si pe pagina de Facebook, compania va prezenta, pe langa ofertele din catalogul special Black Friday, programul magazinelor in weekendul 22-24 noiembrie, va raspunde solicitarilor clientilor, va anunta si alte oferte speciale disponibile in magazinele din toata tara.

In afara catalogului de oferte, Flanco a creat un Ghid de cumparaturi in Black Friday, distribuit in 500.000 de exemplare, ce include recomandari pentru o experienta optima de cumparare in magazine, in acest weekend in care compania asteapta peste 1 milion de vizitatori. Ghidul poate fi accesat si online, pe interfata speciala de Black Friday a site-ului Flanco.

„Suntem siguri ca Black Friday la Flanco va fi un eveniment de exceptie, pentru ca l-am pregatit din timp din punct de vedere al ofertelor, din punct de vedere logistic si operational, pentru a facilita accesul clientilor la tehnologie de varf”, a mai spus Violeta Luca.

Intreaga lista de produse reduse de Black Friday o puteti vedea aici.

Mai multe magazine participante la Black Friday pe 22 noiembrie puteti vedea aici.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri