Sony Computer Entertainment Europe Ltd. (SCEE) va lansa consola de jocuri PlayStation 4 (PS4) in Romania pe data de 29 ianuarie 2014. Noua generatie de console va fi comercializata la un pret incepand de la 1.799 lei.

Tot pe 29 ianuarie se va lansa si o serie de periferice printre care se numara controller-ul wireless DualShock, statie de incarcare pentru aceasta, dar si un suport vertical pentru consola PS4. Controllerul wireless va fi disponibil in culorile Jet Black, Magma Red si Wave Blue la un pret incepand de la 269 de lei.

Jocuri pentru PS4

Dintre cele in jur de 110 de titluri third party aflate in dezvoltare pentru PS4, in perioada urmatoare vor aparea jocuri mult asteptate precum Destiny, produs de Bungie si publicat de Activision, Call of Duty: Ghosts si Skylanders Swap Force, de la Activision, Diablo III de la Blizzard Entertainment, KINGDOM HEARTS III si FINAL FANTASY XV, semnate SQUARE ENIX, Assassin’s Creed IV Black Flag si Watch_Dogs, produse si publicate de Ubisoft Entertainment, NBA 2K14 de la 2K Sports, The Elder Scrolls Online produs de Bethesda Games Studios, LEGOMarvel Super Heroes si Mad Max al celor de la Warner Bros. Interactive Entertainment, dar si Minecraft, dezvoltat de Mojang.

Consola de jocuri PS4 a fost lansata la jumatatea lunii noiembrie pe pietele din America de Nord si Canada si a reusit ca in numai 24 de ore de la lansare sa vanda peste un milion de unitati. Pe celelalte piete, consola de jocuri PlayStation 4 va aparea pe 29 noiembrie, iar in Romania consola va fi disponibila doua luni mai tarziu.

Microsoft, producatorul consolei Xbox One, inca nu a anuntat cand va fi disponibila consola si pentru piata din Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri