Cel mai mare retailer la nivel mondial a dezvaluit ca lucreaza la un proiect prin care livrarile pachetelor catre clienti se vor trimite prin drone aeriene (octocoptere), acestea urmand sa ajunga mult mai repede catre clienti decat mijloacele traditionale, scrie Cbsnews.com.

Octocopterele vor aduce pachetele catre clienti chiar la usa lor.

Este un plan cu bataie lunga care are nevoie de mai multe aprobari din partea organismelor de reglementare ale SUA, dar Jeff Bezos, fondatorul Amazon.com, spune ca proiectul Prime Air va deveni disponibil clientilor in 4-5 ani.

Jurnalistii care au fost de fata la dezvaluirea dronelor au spus ca seamana cu tarantule uriase, zburatoare. “Seamana cu ceva dintr-o nuvela a lui Philip K. Dick”, a exclamat un jurnalist.

Pachetele vor fi livrate in mici galetuse galbene, prinse de “picioarele” dronei. Acestea vor fi incarcate imediat ce clientii din anumite regiuni apasa pe butonul “buy”.

Cum ti se pare proiectul celor de la Amazon? Il consideri fezabil?

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri